Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chakra

2007.12.26

 

Chakra:

 Chakrát írhatnak le hatalomként vagy energiaként, amire egy nindzsának szüksége van azért hogy technikákat hajtson végre. A csakra két fő részből, a testenergiából és lelki energiából áll. Testenergiát csapolhatnak meg a testedben levő cellákból. A testenergia egy nindzsa elméjének erőt nyújt. Lelki energiát szereznek tréninggel vagy csatával kapcsolatos bizonyos tapasztalatokról általában.

 Irányító, építő és védő! Az irányító chakra csata alatt harcban a legfontosabb szempontok közül az egyik. Az építési csakra lényeges, ha helyesen Genjutsut és Ninjutsu technikákat akarod végrehajtani. Az állóképesség szintén nagy szerepet játszik ebben. Lény képtelen irányításra, amit a csakrád befejezhet miközben halálos. Ha kibocsátás túl kicsi egy összeg, az a technika, amit megpróbáltál végrehajtani, el fog romlani.

 Ha túl sok chakrát használsz, amit befejezhetsz miközben szigorúan megsebzed vagy megölöd magadat. Egy nindzsának kell lennie bizonyos mennyiségű chakrának a testükben hogy éljen. Vérkeringés A testedben levő vérkeringéshez való hozzáadásban vért átvinni, nindzsáknak szintén van egy vérkeringése hogy csakrát szállítson. Ahelyett, hogy vénái és ütőerei vannak, csakrát szállítanak bizonyos csövekből és átjáróutakról. A chakra óta vérkeringés megy sok fontos szerv körül amikor a vérkeringést megtámadják és megrongálják a szerveidet. 361 megnyitás van a chakrában, vérkeringésben, a testedben. Ezt a megnyitást a Tenketsunak nevezik. Mikor a Tenketsus eltorlaszolják képtelen leszel, hogy végrehajts bármilyen technikákat.

 

 A Byakugan semlegesíteni a lyukak közül mindegyiket, úgyhogy a csakra nem folyhat. Nagyon fontos megvédeni magadat ettől a támadástól. Chakra kapuk A chakrakapuk a testben levő kapuk, amiket csakráért használnak limitálókként. Szabályozzák a csakra áramlását. Azáltal, hogy használ egy lépést mint a Primary Lotus, ami kinyit 3 kaput, a felhasználó ki tud bocsátani a határok közül néhányat a testen. Ez azt jelenti, hogy a test sokkal magasabb sebességgel és több hatalommal mozoghat. Kinyitni egy kaput ideiglenesen chakraáramlást növel, de azáltal, hogy ezt teszi, a felhasználó bekapcsol hihetetlen mennyiségű erőt az övé/a teste, ami hatalmas sérüléssel végződhet.

 8 kapu van egy testben. Ha mind a 8-at kinyitják, a testnek már nincsenek semmilyen határai és ekként böjtként tud mozogni akar. De kinyitni mind a 8 kaput gyakran végzetes és a lépéstől függően ez megölheti a felhasználót. Chakra tipusok 5 különböző chakra fajta van: Tűz, Víz, Föld, szél, és világítás. Az Uchiha klán hajlik arra, hogy legyen a tűzfajta chakra, bár Sasuke tud használni villámot és tüzet is. Kakashi villámtípusut. Naruto a széltípust. A legtöbb Jounin használni tud legalább két fajta chakrát.

 Ugyanakkor használni két fajta chakrát gyakran egy vérvonalhatár egy eredménye. Haku arra használta a vizet és széltípusokat, hogy jeget hozzon létre. Yamato arra használja a földet és vizet, hogy fát hozzon létre....