Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2007.12.26

Uzumaki Naruto

Ő benne lakozik a kilenc farkú róka mely elpusztította majdnem a falut.Ő a főhős.Narutonak nincsenek szülei ezért senki nem kedveli, mert mindig rosszalkodik.Ő akar lenni a világon a legnagyobb Hokage.Specialitása a Sexy Jutsu amit ő maga talált ki!
 
Haruno Sakura
 
 
Sakura 1 nagyon erős lány.A csapatból neki sikerült elsőnek felfuttnia a fára miközben Naruto és Sasuke egy csomot szenvedett rajta!A Kunai (fegyver)nagy szerű mestere,és egyben az az egyetlen fegyvere is amit használ.Van neki 1 másik énje is aki mindig csak rosszat akar és ki nevett mindenkit.Naruto szerelmes belé,de ez neki nem kölcsönös,őt inkább Sasuke érdekli!
 
Uchiha Sasuke
 
 
 
Naruto "Ultimate Rivalje", ő az Uchiha klán egyetlen túlélője. Ő olyan ninja, aki betartja magát, bár a lányok figyelmei közül mindegyikben van az Academyben. Sasuke-nak nincs ideje, hogy ilyen dolgokkal foglalkoztassák , mert megfogadta, hogy megtorolja a klánja brutális gyilkosságait. Neki ott van a Sharingan, az Uchiha klán egy különleges jellemvonása, ami megengedi őt, használja a másik ninják Ninjutsuját, Genjutsuját és néha egyenletes Taijutsuját és így le másolja őket.
 
Hatake Kakashi

 
 
A Jounin Naruto, Sasuke és Sakura a felelőseként ő Sasuke előtt Leaf Village egyetlen Sharingan felhasználója volt. Nem áll rokonságban az Uchiha klánnal és sebészetileg kapta a Sharinganjét. Őt néha Copy Ninja Kakashinak nevezik, mert másolt több mint 1000 jutsut.
Speciális jounin, a 7-es csapat ( Narutóék csapata) vezetője. A csapatmunka híve, ezért volt kockázatos Narutóék vizsgája.. Állandóan elkésik, de mindig kitalál valamit hogy mentse magát. (Nem mintha elhinnék neki). Nagy titkok vannak a személyiségét illetően. Mindig maszkot visel, még senki nem látta az arcát, nem tudni miért. Az egyik rész arról szól, hogy Narutóék ki akarják deríteni, mi van a maszkja mögött. Aztán még ott van az a rejtély is, hogy hogyan lehet Sharingan a bal szemében, amikor nem Uchiha. Mindenki csak "Másoló ninja" - ként emlegeti, mert már több mint 1000 technikát lemásolt. Különleges támadása a Chidori.
 
Iruka
 
 
Iruka Sensei 1 nagyszerű tanár aki bizik Narutoban de azt szeretné hogy ne rosszalkodjon többet!Még el is vitte Narutot vacsorázni.Vele is ugyanaz történt gyerek korában mint Narutoval,hogy ki közösiteték minden honnan.Amiota már látta hogy Naruto egyedül végzet Misakival,azóta már észrevette hogy ha Narzto igy halad akko belöle lesz az egyik legnagyobb Hokage!
 
Demon Brothers
 
 

A Demon Brothers is csak Genin ,mert amikor Narutoékra küldték aszt hitték, hogy csak közönségez harcosok vigyáznak a hídépítőre. A karmaikban méreg van, és hosszú láncal foglyák el ellenségeiket.

 

Zabuza

Ő az akit másodjára küldtek hogy pusztitsa el a híd épitő embert!Nagyon erős Ninja,a Víz Jutsu mestere.20 cm-es kardjával bárkivel könnyen végezhet!Van 1 testvére is akit Hakunak hívnak. 

Haku

Ő is a víz mestere de inkább a vízen belül a jégé.Képes önmagát megsokszorositani ugy hogy egy jégtömb-be van fagyva,ezért igy az ellenségei nehezen tudják megtalálni az igazi Hakut!Eddig 1 ember gyözte le Naruto,de azis csak azért mert ki tört belöle a róka démon és elszállt magától.

Hyuuga Hinata

Hinata egy nagyon erős és elszánt lány,akit csak Naruto érdekel!

Akimichi Choji

Choji mindig csak eszik,eszik és eszik!De neki az a különleges Jutsuai,hogy ha kell megtudja magát növeszteni vagy 200 kg-ra!!!

Rock Lee

 
Egy Shinobi tehetség nélkül whatsoever Ninjutsunak vagy Genjutsunak. Tehát neki számítania kell a Taijutsujára. Rock Lee nagyon gyors és a Taijutsuja nagyon erős. A versengő Nejije azt hiszi, hogy az a sors eldöntötte az útvonaladat. A filozófiájában, ha te egy huligán vagy, maradni fogsz egy huligán. Rázz meg Lee gyárat nagyon keményen hogy győzzed le Nejit és próbáljad ki őt.
 
Yamanaka Ino
 
 
Sakura #1 versenytársa Sasuke-nak ő és Sakura az Academy napok óta harcoltak Sasuke fölött. Az egész klánja elmére specializálódik megtévesztő/lopó jutsuk. Ő a második legerősebb női Genin.
 
Hyuuga Neji
 
 

A zseni a Hyuuga Clan ágazati családjából, neki van az egész klán legtöbb tehetsége és képessége. De neki van a gondolkodás egy nagyon nyomasztó útja - az nem tudod megváltoztatni az életedet vagy a sorsodat; az tied kudarcra ítélt örökké az államban te vagy most. Örökölte a Byakugant a klánjából. A Byakugan megengedi neki, hogy legyen majdnem 360 diploma egy nézete és evvel ellenséges támadásokat észlel.